Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • €5,95 voor bestellingen onder de €25
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 25,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL of de pakketdienst DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Voor leveringen naar België moet rekening worden gehouden met een langere levertijd. Gemiddeld vindt levering naar België binnen 7 werkdagen plaats. Leveringen naar België worden belast met het Nederlandse BTW tarief. Als ondernemer in België kunt u eventueel de BTW aftrekken. Verzoek ons bij de opmerkingen om de bestelling dan als intracommunautaire levering aan te merken.